First Date Nerves

Jennie hasn't been on here since August 18th. It makes me sad to think that maybe she had a bad experience or Mark got cold feet.
I'm hoping, like the rest of you, that she comes back and tells us how successful she has been, but I'm not holding my breath.

• Love
Reactions: atantonov
Jennie hasn't been on here since August 18th. It makes me sad to think that maybe she had a bad experience or Mark got cold feet.
I'm hoping, like the rest of you, that she comes back and tells us how successful she has been, but I'm not holding my breath.
I was waiting to hear from her and .... nothing! Maybe she got cold feet!

My wife is having her first date tomorrow evening. She has planned out a whole day to pamper herself - getting nails done, hair done, pussy waxing.
She has called the day the „kite flying day“…
Since Jenn stopped posting about her experience... Maybe you and your wife can tell us how did her dates go, please?

Tamam, hadi bakalım 😶

Ben Jennie, 27 yaşındayım ve erkek arkadaşım Mark ile ezelden beri birlikteyim, hatta birlikte olduğum tek erkek o. Ancak ...... zamanlarda (ciddiyim, yaklaşık 5 yıldır...) başka erkeklerle birlikte olmamla ilgili bir fantezi kuruyor. Uzun lafın kısası, isterseniz biraz detaylandırabilirim, bununla başa çıkmak veya kafamda canlandırmak benim için kolay olmadı, özellikle de seks sırasında yapılan hafif yorumlarla başlayan ve çok daha yakın zamanda bana bu tür şeylerle ilgili her türlü forumda (burası da dahil) okumam için bir sürü şey gönderdiği için. Yıllardır bu sitede ve şimdi, bugün, ben de buradayım.
Ben pek dışa dönük biri değilim, biraz utangaç ve çekingenim, yani hafifçe söylemek gerekirse, bu yüzden bunun çok zor olduğunu tahmin edebilirsiniz (umarım!), aslında yıllar içinde bu konuda birkaç kez gözyaşlı sohbetler ettim. İlişkimiz hakkında her türlü tuhaf duyguyu, şüpheyi ve endişeyi hissettim ve onun da elinden gelenin en iyisini açıklamaya çalıştığını biliyorum, ama yine de, üstesinden gelinmesi gereken çok şey oldu!
Yine, kısa tutmaya çalışsam da beceremesem de, anlaşmamızın bir parçası olarak ben de bu foruma katılıp paylaşım yapmaya başladım, işte buradayım ve başlıkta da belirttiğim gibi, yarın gece ilk "randevu"m var (bunu ayarlamak uzun hikaye) ve yıllardır hiçbir şey için bu kadar gergin olduğumu hatırlamıyorum. Her türlü yardımınız için minnettarım, bunu yaptığıma inanamıyorum.

Jen
😈